Έκανε το βήμα για το εξωτερικό, νωρίς. Όμως, οι εικόνες που είχε προλάβει να αποτυπώσει στο μυαλό του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ήταν αρκετές για να κατανοήσει, με τον πιο σκληρό τρόπο ίσως, πως αυτή ήταν η σοφότερη επιλογή.
Ο Μάριος Πουρζιτίδης έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Πλατανιά, όμως, από τα όσα έζησε όντας ακόμα στην ακαδημία της κρητικής ομάδας, απογοητεύουν και τον πλέον ρομαντικό. Αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη πως αν κανείς φύγει από το κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, συναντά «τέρατα». Το γιατί, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας τις γραμμές που ακολουθούν.
Ο 26χρονος αμυντικός μιλάει στο Gazzetta, από την Πράγα, από όπου και βρίσκεται πλέον, παίζοντας για την Ντούκλα. Ξετυλίγει το κουβάρι της καριέρας του, ξεκινώντας από τα πρώτα του βήματα και το πέρασμά του από την ακαδημία του Άρη. Μιλάει για τα όσα έζησε από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Κρήτη και στα Χανιά και φτάνει ως τα σκαλοπάτια που ανέβηκε στην Τσεχία.
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
- Revenge Porn: Τελεσίδικη νίκη για τη Χριστίνα Ορφανίδου – Στα δικαστήρια άλλα 15 άτομα
- Ο Δήμος Βερύκιος έβαλε τέλος στη φημολογία - Ανακοίνωσε πού θα βρίσκεται τη νέα σεζόν
- Ο Μανώλης Μητσιάς απάντησε για το «εμπάργκο» Χατζιδάκι: «Λυπηρό, αυτά τα τραγούδια είναι και του λαού»
- Κολομβία: Ενέδρα θανάτου σε 27χρονη influencer – Την εκτέλεσαν σε φανάρι έξω από εμπορικό κέντρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.