Μενού
gabbi-tuft
Γκάμπι Ταφτ | Instagram @gabbituft
  • Α-
  • Α+

Η Γκάμπι Ταφτ μίλησε για το «ταξίδι» της μέχρι να αποκτήσει το θηλυκό σώμα που πάντα επιθυμούσε. Η 44χρονη, η πρώτη τρανσέξουαλ σταρ του WWE, μίλησε ανοιχτά για τη μετάβασή της σε γυναίκα και παραδέχεται ότι «χρειάστηκαν πολλές δοκιμές και λάθη» για να αποκτήσει το «θηλυκό σώμα» που ήθελε.

Η Γκάμπι έκανε τη μετάβαση πριν από δύο χρόνια μετά την πολυετή επαγγελματική της δουλειά στην πάλη, όπου αγωνιζόταν ως μονομάχος με το όνομα Τάιλερ Ρεκς. Πριν από τη μετάβασή της, το είδωλο του WWE ζύγιζε 127 κιλά και είχε 6% σωματικό λίπος.

Γράφοντας στο Insider για την μετάβασή της σε γυναίκα, η Ταφτ αποκάλυψε: «Χρειάστηκαν πολλές δοκιμές και λάθη για να αποκτήσω το θηλυκό σώμα που πάντα ήθελα. Η διατροφή και η άσκηση ήταν απαραίτητες».

Η επαγγελματική καριέρα της Ταφτ στην πάλη διήρκεσε από το 2008 έως το 2012, με εμφανίσεις στο Smackdown, το Raw και το Wrestlemania. Ως επαγγελματίας παλαιστής του WWE, είχε αποκτήσει τεράστια ποσότητα μυών. 

gabbi-tuft
Instagram @gabbituft

 

Η ίδια δήλωσε: «Στο αποκορύφωμά μου, έμοιαζα με διασταύρωση του Ragnar Lothbrok από το "Vikings" και του The Mountain από το "Game of Thrones."», γεγονός που οδήγησε σε μια σειρά από λιγότερο συνηθισμένα εμπόδια κατά τη διάρκεια της μετάβασης. 

Δημιούργησε με τη σύζυγό της, Πρισίλα, την εταιρεία γυμναστικής Body Spartan, η οποία επικεντρώνεται στη «θετική μεταμόρφωση του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος ανδρών και γυναικών μέσω στοχευμένων προπονήσεων με βίντεο, διατροφικών προγραμμάτων και συνεδριών παρακίνησης».

gabbi-tuft
Instagram @gabbituft

Οι δυσκολίες στη φυλομετάβαση από παλαιστής σε γυναίκα

Το 2021 έγινε πρωτοσέλιδο με τη φυλομετάβασή της από άνδρας σε γυναίκα και παραδέχθηκε πως όταν ήταν μικρή, της άρεσε να φοράει τα ρούχα της μητέρας της όποτε ήταν μόνη της στο σπίτι.

Την απόφαση για τη φυλομετάβαση την πήρε σε ηλικία περίπου 40 ετών, όπως αναφέρει η Daily Mail, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ενώ η ορμονοθεραπεία βοήθησε στην αλλαγή, για να εξαλειφθεί η ποσότητα της μυϊκής μάζας που έφερε, αναγκάστηκε, όπως είπε στο Insider, να κάνει τον εαυτό της «πειραματόζωο». Έτσι, χρησιμοποίησε την εμπειρία της στη γυμναστική και στη διατροφή για να διαφοροποιήσει τον τρόπο διατροφής και τις βιώσιμες προσεγγίσεις στη γυμναστική. «Ήξερα ότι θα μπορούσα να βρω ένα μονοπάτι για τη γυμνασμένη, θηλυκή αισθητική που επιδίωκα» είπε.

gabbi-tuft
Instagram @gabbituft

Σύμφωνα με την Ταφτ, ο πειραματισμός της με τη γυμναστική και τη διατροφή διήρκεσε δύο χρόνια μέχρι να βρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό. Κατά καιρούς ένιωθε απογοητευμένη από τη διαδικασία, ειδικά όταν η φυσική εικόνα του σώματός της ερχόταν σε αντίθεση με εκείνη που είχε στο μυαλό της. Αλλά το να αποτελεί έμπνευση για τα τρανσέξουαλ άτομα αποτέλεσε το κίνητρό της.

Από τότε η Ταφτ έχει χάσει πάνω από 60 κιλά, αλλά παροτρύνει τους άλλους να αναγνωρίσουν την «εξελικτική διαδικασία, η οποία δεν είναι μόνο σωματική και διατροφική, αλλά και νοητική και συναισθηματική».

Έχει πλέον 153.000 followers στο Instagram και μοιράζεται με τους θαυμαστές της το ταξίδι της, καθώς και συμβουλές γυμναστικής και τρόπου ζωής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.