Μενού
Ο Νεοκλής Αβδάλας
Ο Νεοκλής Αβδάλας με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ | Intime
  • Α-
  • Α+

Βγαίνοντας στον πηγαιμό για το παγωμένο Μπλάκσμπεργκ – μία πόλη 45 χιλιάδων κατοίκων στο δυτικό άκρο της Βιρτζίνια – μου ήταν πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι η πεδινή διαδρομή, θα ήταν πολύ πιο ευχάριστη από τον ίδιο τον προορισμό.

Λίγο οι χιονισμένες δασικές εκτάσεις στις πλαγιές των βουνών, εκατέρωθεν του αυτοκινητόδρομου και λίγο ο ζεστός ήλιος στο μεγαλύτερο διάστημα του ταξιδιού, κατέστησαν την οδήγηση σκέτη απόλαυση! Μέχρι να συναντήσουμε τις πρώτες πινακίδες που πληροφορούν τον επισκέπτη ότι πλησιάζει σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αμερικής.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...