Κανονική γιορτή στήθηκε από τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» στο OAKA, καθώς πλήθος κόσμου έσπευσε να υποδεχτεί την αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο, αφότου κατέκτησε το 7ο Ευρωπαϊκό, με αποτέλεσμα o χώρος έξω από το γήπεδο να θυμίζει... εξέδρα.
Η αποστολή έφτασε πάνω σε ένα ανοιχτό διώροφο λεωφορείο, ενώ ο κόσμος με καπνογόνα και φορώντας κασκόλ και μπλούζες και κρατώντας σημαίες, φωνάζει συνθήματα και επευφημεί την αγαπημένη του ομάδα.
Ρεπόρτερ της εκπομπής «Tlive» του Alpha βρέθηκε στο σημείο και φορώντας και η ίδια πράσινη μπλούζα πανηγύρισε με παιδιά και νεαρούς, φωνάζωντας όλοι μαζί συνθήματα, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού από τους «Πράσινους».
Η δημοσιογάφος ξεκίνησε να τραγουδάει για τον Κώστα Σλούκα ενώ ένα παιδί ούρλιαξε με όλη του τη ψυχή: «Κωστάρας μόνο».
Δείτε στο 05:14 τους απίστευτους πανηγυρισμούς της ρεπόρτερ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.