Πριν από δύο ημέρες (6/7) εξέπνευσε η διορία που υπήρχε για το buy-out στο συμβόλαιο του Νίκου Ρογκαβόπουλου και πλέον η Μπασκόνια μπορεί να διαπραγματευτεί σε οποιαδήποτε ποσό θέλει προκειμένου να τον παραχωρήσει.
Ο Έλληνας φόργουορντ είχε μπει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε «κυκλώσει» τ' όνομά του προκειμένου να τον αποκτήσει άμεσα.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Νέα τροπή στην υπόθεση με το Ευαγγέλιο και τον Τσαγκαράκη: Σε σοκ οι συγγενείς - «Θα πάθω εγκεφαλικό»
- Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο: Πόσο κοστίζει - Γιατί θεωρείται εξαντλητικό «του θανάτου»
- Ποια πόλη απελευθερώθηκε πρώτη με το ξέσπασμα της Επανάστασης το 1821;
- «Ένας για όλους»: Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός Ντ' Αρτανιάν κάτω από το πάτωμα ολλανδικής εκκλησίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.