Σάλος στο Καμερούν μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε χθες, Κυριακή (10/3) από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας η οποία, σύμφωνα με το Actu Cameroun, δημοσίευσε λίστα με 62 παίκτες που «κόπηκαν» από την εθνική λόγω «ηλικιακής απάτης».
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν, ειδικότερα, δημοσίευσε τη σχετική λίστα των ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν για τα Play Offs του πρωταθλήματος της χώρας, ωστόσο δεν ήταν μέσα 62 παίκτες για «ηλικιακή απάτη».
Μεταξυ των πιο αξιοσημείωτων ονομάτων στη λίστα, είναι αυτό του Wilfried Nathan Douala, μέσου της καμερουνέζικης ομάδας Victoria United, ο οποίος είχε επιλεχθεί στην αποστολή της ομάδας για το Κύπελλο Αφρικής.
Ο Wilfried Nathan Douala, ποδοσφαιριστής του Καμερούν, είχε ισχυριστεί ενώπιον της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πως ήταν 17 ετών όταν είχε αγωνιστεί ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού.
«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν θα πρέπει να τιμωρηθεί επειδή επέλεξε στην αποστολή της τον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Αφρικής» έγραψε στα social media στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.