Μενού
Ποδοσφαιρική ομάδα του Καμερούν
Η ομάδα του Καμερούν ενάντια στην Ακτή Ελαφαντοστού | AP Photos / Sunday Alamba
  • Α-
  • Α+

Σάλος στο Καμερούν μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε χθες, Κυριακή (10/3) από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας η οποία, σύμφωνα με το Actu Cameroun, δημοσίευσε λίστα με 62 παίκτες που «κόπηκαν» από την εθνική λόγω «ηλικιακής απάτης».

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν, ειδικότερα, δημοσίευσε τη σχετική λίστα των ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν για τα Play Offs του πρωταθλήματος της χώρας, ωστόσο δεν ήταν μέσα 62 παίκτες για «ηλικιακή απάτη».

Μεταξυ των πιο αξιοσημείωτων ονομάτων στη λίστα, είναι αυτό του Wilfried Nathan Douala, μέσου της καμερουνέζικης ομάδας Victoria United, ο οποίος είχε επιλεχθεί στην αποστολή της ομάδας για το Κύπελλο Αφρικής.

Ο Wilfried Nathan Douala, ποδοσφαιριστής του Καμερούν, είχε ισχυριστεί ενώπιον της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πως ήταν 17 ετών όταν είχε αγωνιστεί ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού.

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν θα πρέπει να τιμωρηθεί επειδή επέλεξε στην αποστολή της τον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Αφρικής» έγραψε στα social media στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA