Οι φήμες των τελευταίων ωρών φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και η «βόμβα» στη Formula 1 είναι έτοιμη να εκραγεί. Ο Λιούις Χάμιλτον θα οδηγεί μονοθέσιο της Scuderia Ferrari τα επόμενα χρόνια, καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βρετανός οδηγός - 7 φορές πρωταθλητής της F1 - συμφώνησε για τουλάχιστον διετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Το επόμενο χρονικό διάστημα η Ferrari αναμένεται να κάνει γνωστό αρχικά ότι ο Κάρλος Σάινθ δεν θα συνεχίσει μαζί της το 2025 και στη συνέχεια ότι υπεγράφη συμβόλαιο με τον Χάμιλτον.
Ο Βρετανός θα έχει ως teammate από το 2025 στη Ferrari τον Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος επίσης υπέγραψε πρόσφατα νέο πολυετές συμβόλαιο μαζί της.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.