Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το denverpost, ο Νίκολα Γιόκιτς ενημέρωσε τους Ντένβερ Νάγκετς ότι δεν θέλει να υπογράψει νέα επέκταση του συμβολαίου του.
Ο λόγος ωστόσο δεν είναι το γεγονός ότι θέλει να φύγει από την ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2023, αλλά γιατί ο ίδιος θέλει να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ώστε να ξεκινήσει τη συζήτηση.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Η άγνωστη αυτοβιογραφική επιστολή του Μάνου Χατζιδάκι – «Αδιαφορώ για τη δόξα»
- Η επόμενη μέρα στη Μέση Ανατολή: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν - Τα τρία μεγάλα ερωτηματικά
- Πανελλήνιες 2026: Αυλαία σήμερα για τα ΕΠΑΛ, σειρά παίρνουν τα ειδικά μαθήματα – Πότε βγαίνουν οι βάσεις
- Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρά τέσσερα αδέλφια από φωτιά στην Κόνιτσα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.