Η Ελλάδα νίκησε την Αυστραλία με 77-71 και τώρα περιμένει τα αποτελέσματα από τους άλλους αγώνες, προκειμένου να μάθει αν περνάει στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Εθνική μας ομάδα είναι σίγουρα στην 3η θέση του ομίλου της, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Καναδάς - Ισπανία, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το ματς Σερβία - Νότιο Σουδάν που διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου (3/8, 22:00).
Στο Σερβία - Νότιο Σουδάν η Ελλάδα θέλει νίκη των Σέρβων με μίνιμουμ τρεις πόντους.
Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη σενάριο το οποίο είναι... ακραίο. Αυτό είναι η νίκη με 24 πόντους διαφορά του Νότιου Σουδάν επί της Σερβίας.
Σημειώνεται πως αν η Σερβία κερδίσει με δύο πόντους το Νότιο Σουδάν, τότε η Ελλάδα θα έχει ίδια διαφορά πόντων με την αφρικανική χωρά ωστόσο μένει πίσω λόγω χειρότερης επίθεσης.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.