Μενού
aris-basket
Άρης μπάσκετ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σλασκ - Άρης στις 21:00 με τους «κίτρινους» να δοκιμάζονται στην Πολωνία για την 4η αγωνιστική του EuroCup. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει τη διοργάνωση με ρεκόρ 1-2 σε αντίθεση με τους Πολωνούς που βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με 0-3.

Η αναμέτρηση στη «Hala Orbita» θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime με τον Άρη να αναζητά την πρώτη του νίκη μακριά από το Αλεξάνδρειο ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Σλασκ - Άρης: «Προσοχή στα ριμπάουντ»

Ο κόουτς του Άρη, Γιάννης Καστρίτης μιλώντας για την αποψινή αναμέτρηση σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού».

Ο σέντερ του Άρη Σίλβιο Ντε Σόουζα, επισήμανε από την πλευρά του: «Μετά από τρεις ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουμε τρεις διαδοχικές νίκες που μας δίνουν ψυχολογική ώθηση. Για να συνεχίσουμε αυτό το σερί πρέπει να νικήσουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχουμε μπροστά μας, τη Σλασκ.  Ο αντίπαλός μας θα «διψάει» για την πρώτη του νίκη το EuroCup, οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Το EuroCup είναι μία διοργάνωση που έχει ομάδες με μεγάλη ποιότητα και υπάρχει ανταγωνισμός. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να πάρεις τις νίκες που χρειάζεσαι».
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA