Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα από την είδηση ότι ο Ρόιστον Ντρέντε, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.
Η FC De Rebellen, ερασιτεχνική ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο 38χρονος Ολλανδός άσος, ανέφερε στο Instagram ότι το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (17/10).
«Ο Ρόιστον λαμβάνει καλή φροντίδα και βρίσκεται σε καλά χέρια. Η ομάδα και όλοι όσοι εμπλέκονται εύχονται ταχεία ανάρρωση. Η οικογένεια του Ρόιστον ζητά ηρεμία και ιδιωτικότητα αυτή την περίοδο, ώστε να του προσφέρει την απαραίτητη στήριξη και χώρο για την ανάρρωσή του», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Ο άτυχος παίκτης εισήχθη στα επείγοντα προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος για τη ζωή του, ενώ σημειώνεται ότι τα αίτια του εγκεφαλικού δεν έχουν γίνει γνωστά.
Ο Ολλανδός εξτρέμ άρχισε την καριέρα του στη Φέγενορντ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2007.
Θήτευσε επίσης στην Έβερτον σε πολλές ακόμη ομάδες σε διάφορες χώρες (Αγγλία, Ισπανία, Ρωσία, Τουρκία, Ολλανδία, ΗΑΕ), προτού αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 2023.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.