Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε στο Gazz Floor by Novibet και μίλησε με περίσσια ειλικρίνεια για τις δύσκολες προηγούμενες ημέρες του Παναθηναϊκού.
Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στη νίκη απέναντι στη Ρεάλ, τα μεγάλα σουτ που έβαλαν ο Γκραντ, ο Χουάντσο και ο Σλούκας, το τάιμ άουτ του Άταμαν, ενώ δεν φοβήθηκε να απαντήσει, τόσο για το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και τις «άβολες συζητήσεις» που έγιναν στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Άρη.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.