Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να καθοδηγεί την Εθνική Ανδρών από τον πάγκο, παραμένοντας επικεφαλής προπονητής της ομάδας.
Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα ηγηθεί της «γαλανόλευκης» και στα επόμενα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027, με κρίσιμες αναμετρήσεις να διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη και στην Πορτογαλία.
Η ΕΟΚ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον Σπανούλη για την αφοσίωση και το πάθος που δείχνει, αλλά και προς τη διοίκηση της Μονακό για την κατανόηση και τη συνεργασία που επιτρέπει στον Έλληνα κόουτς να συνεχίσει το έργο του στην Εθνική.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία κάλεσε και τις ελληνικές ομάδες –ιδίως τους δύο εκπροσώπους μας στην Ευρωλίγκα– να στηρίξουν την προσπάθεια, αναγνωρίζοντας τη σημασία των αγώνων για τον εθνικό αθλητικό στόχο.
Τέλος, η ΕΟΚ διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να φροντίζει για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε οι διεθνείς παίκτες να έχουν τη μικρότερη δυνατή καταπόνηση, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά τους.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.