Μενού
tsitsipas
Στέφανος Τσιτσιπάς | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Στο Μονακό βρίσκεται και πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, αλλά μία ανάρτηση του Έλληνα τενίστα στο Twitter ήταν ικανή να γίνει στόχος αρνητικών σχολίων για ακόμα μία φορά.

Αφορμή ήταν ένα tweet του Στέφανου Τσιτσιπά όπου ο ίδιος γκρίνιαξε για τις αυξημένες τιμές των καυσίμων, γράφοντας χαρακτηριστικά: 

«Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι του καυσίμου δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό του».

Ήταν ζήτημα χρόνου να πέσουν «βροχή» τα αρνητικά σχόλια με αρκετούς χρήστες να του γράφουν ότι είναι εκτός πραγματικότητας και άλλοι να του υπενθυμίζουν ότι είναι… εκατομμυριούχος. 

Άλλοι χρήστες υπολόγισαν πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει μόνο από τους αγώνες που έχει δώσει, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επεσήμαναν ότι δεν γίνεται να μιλάει για την τιμή της βενζίνης όταν οδηγεί ένα πανάκριβο συλλεκτικό όχημα.  

Κάποιοι χρήστες τον παρότρυναν να περιοριστεί στο να παίζει τένις ή να προσλάβει μια ομάδα να του διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media, χαρακτηρίζοντάς τον «Βασιλιά του Cringe». Μάλιστα, ένας χρήστης έκανε tag την σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, ζητώντας της να τον σώζει από τέτοια ατοπήματα.

tsitsipas-screen-1
@steftsitsipas

 

tsitsipas-screen-2
@steftsitsipas

 

tsitsipas-screen-3
@steftsitsipas

«Μίλησέ μας για τις οικονομικές σου δυσκολίες», «Φίλε, είσαι εκατομμυριούχος», «Πλούσιος τύπος που προσπαθεί να δείξει ότι τον αγγίζουν προβλήματα που δεν του συμβαίνουν ποτέ. Καλή προσπάθεια», «Είναι σαν και εμάς, φτωχός», «Μπορεί να μην έχω αγοράσει ποτέ καινούριο αμάξι στη ζωή  μου, αλλά έχω μείνει πολλές φορές από βενζίνη», είναι ίσως τα πιο ενδεικτικά tweets που έλαβε σαν απάντηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

tsitsipas-screen-4
@steftsitsipas

 

tsitsipas-screen-5
@steftsitsipas

 

tsitsipas-screen-6
@steftsitsipas

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA