Μενού
stefanos-tsitsipas-paoula-mpantosa
Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα | @tsitsidosa
  • Α-
  • Α+

Στις αρχές Μαΐου η Πάουλα Μπαντόσα ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αυτή και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισαν να χωρίσουν «φιλικά τους δρόμους» τους, κάνοντας λόγο - μεταξύ άλλων - για αμοιβαίο σεβασμό.

Ο χωρισμός ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα ήρθε λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο μαζί, αλλά τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την ισπανική Marca, οι δύο πρώην σύντροφοι εθεάθησαν δύο φορές στους δρόμους του Μονακό με αποτέλεσμα να έχουν φουντώσει οι φήμες περί επανασύνδεσης

Όπως αναφέρει η Marca, σε πρόσφατες δηλώσεις της η Πάουλα Μπαντόσα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, λέγοντας:

«Έχουμε μια υπέροχη σχέση και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Ξέρω ότι σκέφτεται το ίδιο. Τίποτα κακό δεν συνέβη στο τέλος. Αυτή είναι η ζωή. Ξέρω ότι θα δούμε ο ένας τον άλλον στο σιρκουί και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον». 

Πάντως, εάν κάποιος πραγματοποιήσει μια αναζήτηση στα προφίλ τους στο Instagram, θα διαπιστώσει ότι η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA