Στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κοτζιά στήθηκε το βαρύτιμο τρόπαιο του NBA, το «Larry O' Brien Trophy», μαγνητίζοντας τα βλέμματα περαστικών και φιλάθλων.
Η παρουσία του εμβληματικού κυπέλλου στην πρωτεύουσα πραγματοποιείται με αφορμή το τουρνουά 3on3 που διοργανώνει γνωστή στοιχηματική εταιρεία την προσεχή Κυριακή 17 Μαΐου, στις 18:30, στον ίδιο χώρο.
Η εκδήλωση αναμένεται να κορυφωθεί με την παρουσία ενός θρύλου του αμερικανικού μπάσκετ, καθώς προσκεκλημένος των διοργανωτών είναι ο 9 φορές All-Star του NBA, Γκάρι Πέιτον.
Ήδη από σήμερα, δεκάδες Αθηναίοι αλλά και τουρίστες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το αυθεντικό τρόπαιο και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το βαρύτιμο κύπελλο ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος επισκέφθηκε την πλατεία και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τη φιλοξενία μιας τέτοιας αθλητικής γιορτής στο κέντρο της πόλης.
Δείτε βίντεο του Orange Press Agency:
- Συνεχίζει στον Alpha η Γερμανού αλλά... με περικοπές - Ποιοι συνεργάτες θα αποχωρήσουν
- Το απόκοσμο ελληνικό νησί που πρέπει να προλάβεις να επισκεφτείς πριν γεμίσει τουρίστες
- Άνθρωποι και αντανακλαστικά: Πρώτοι στη δυνατή μουσική του γείτονα, τελευταίοι στις γυναικοκτονίες
- H πιο cool λέξη που λέγαμε μικροί στη γειτονιά, τώρα μοιάζει γραφικότητα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.