Ως ποδοσφαιριστής «μάγευε» τους λάτρεις του αθλήματος με τις αέρινες ντρίμπλες του και τώρα, από τη θέση του προέδρου της Μπόκα Τζούνιορς, δε διστάζει να μπει ανάμεσα σε οπαδούς που είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.
Ο λόγος για τον Αργεντινό πρώην μέσος και νυν πρόεδρο της Μπόκα, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος χρειάστηκε να παρέμβει για να αποτρέψει μια σύγκρουση μεταξύ των οπαδών της ομάδας του και της Χιμνάσια Λα Πλάτα.
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες στο Ροσάριο.
Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν συγκρουστεί σφοδρά στο παρελθόν. Μάλιστα, ένας φίλαθλος έχασε τη ζωή του το 2022 όταν η αστυνομία έριξε δακρυγόνα για να διαλύσει τα επεισόδια έξω από το γήπεδο, τα οποία «μεταφέρθηκαν» στον αγωνιστικό χώρο.
Ρικέλμε: Από τα επίσημα στην εξέδρα
Ο Ρικέλμε άφησε τη θέση του στα επίσημα και μαζί με μερικά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μπόκα πήγε στην εξέδρα για να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας.
Ο αγώνας σταμάτησε λόγω των οπαδών που προσπαθούσαν να σπάσουν τα φράγματα στις κερκίδες για να συγκρουστούν μεταξύ τους.
Οι παίκτες παρακάλεσαν επίσης τους οπαδούς και την αστυνομία να ηρεμήσουν και η ένταση τελικά αποκλιμακώθηκε.
Η Μπόκα, που επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι, θα παίξει στα ημιτελικά με τη Βελέζ Σάρσφιλντ.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.