Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14 πόντους στο 23'. Τι και αν η εικόνα του αγώνα δεν ήταν ενθαρρυντική για τον Παναθηναϊκό. Τι κι αν ο Σλούκας είχε μείνει στην Αθήνα λόγω του τραυματισμού του! Όταν έπρεπε εμφανίστηκε ο πραγματικός Παναθηναϊκός, άφησε στα αποδυτήρια την ανύπαρκτη άμυνα του πρώτου μέρους, έγινε σκληρός, ενώ είχε και μια τριάδα φωτιά που έκανε την δουλειά.
Ο Τι Τζέι Σορτς, σύμφωνα με το gazzetta.gr, όχι μόνο γέμισε τα παπούτσια του αρχηγού αλλά ήταν χάρμα ιδέσθαι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με 15 πόντους και 10 ασίστ σε 21:50 λεπτά συμμετοχής.
Ο Τσέντι Όσμαν «μίλησε» όταν έπρεπε και ηγήθηκε για την μεγάλη ανατροπή και το πράσινο προβάδισμα έχοντας 22 πόντους με 5/6 τρίποντα, ενώ ο Κέντρικ Ναν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με άλλους 21 πόντους.
Αν μη τι άλλο ήταν μια νίκη που έφερε την αμυντική υπογραφή του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Φαρίντ να «καθαρίζει» πολλές φάσεις και τον Γιούρτσεβεν να κρατάει τον Παναθηναϊκό όταν δεν λειτουργούσε τίποτα στο πρωτο ημίχρονο.
- Πόσοι πύραυλοι έχουν απομείνει στο Ιράν; Η μεγάλη μείωση και οι τακτικές επιβίωσης της Τεχεράνης
- 25η Μαρτίου: Η άγνωστη καπετάνισσα Δόμνα Βισβίζη - Θυσίασε μυθική περιουσία για το '21 και πέθανε ζητιανεύοντας
- Δημοσιοποιήθηκε το βίντεο που τόσο δεν ήθελε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Η αντίδραση της Τζέσικα Μπίελ
- Κόπηκε το «Εδώ ΤV», δεν θα αποχαιρετήσει καν το κοινό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.