Μενού
ataman giannakopoulos
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Εργκίν Αταμάν. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Προπονητής του Παναθηναϊκού μέχρι το 2027 θα είναι ο Εργκίν Αταμάν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε μέσω Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ ανάρτησε φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ο ίδιος μαζί με τον Τούρκο προπονητή και τον Σέρβο ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

«Με μεγάλη μου ευχαρίστηση ανακοινώνω ότι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, ο κύριος Εργκίν Αταμάν, συμφώνησε να είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η συνάντηση είχε διάρκεια λίγων λεπτών και οι δύο πλευρές ήρθαν άμεσα σε συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Εργκίν Αταμάν κατέκτησε τη EuroLeague και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...