Μενού
kostas_theodoropoylos
Κώστας Θεοδωρόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο πλευρό του αρχηγού και τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Κώστα Θεοδωρόπουλου, ο οποίος έχασε το σπίτι του από τις πλημμύρες της πρόσφατης κακοκαιρίας και φέρεται η ομάδα να του πρότεινε να λύσουν το συμβόλαιό του, στέκονται τόσο ο παλαίμαχος ποδοσφαριστήςΓιώργος Μπαντής και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμός Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ).

Σε σχετική του ανάρτηση στα social media, ο κ. Μπαντής κάνει λόγο πως, «αφού αρνήθηκε ο Θεοδωρόπουλος, η διοίκηση της ομάδας βγήκε δημόσια και τον είπε τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια, δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για τη συμπεριφορά τους, βάζουν τη δικηγόρο τους να σε "πιέσει" να κάνεις δήλωση για να κοπάει το κράξιμο».

«Εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει» σημειώνει σχετικά ο τερματοφύλακας.

Η ανάρτησή του:

«Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου.

Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.

Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε "πιέσει" να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..

Την Δευτέρα προβάλλεται το "ΧΑΟΣ"... Δυστυχώς το "ΧΑΟΣ" συνεχίζεται..

Με τον Κώστα».

Το χρονικό

Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, ο –μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΛ– Κώστας Θεοδωρόπουλος είδε την πατρική του οικεία και το σπίτι της αδερφής του να «πνίγονται» στις πλημμύρες και ενώ βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης από ρήξη χιαστού, η ομάδα τού ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του.

Η επίσημη θέση της ομάδας, όπως αυτή αποτυπώθηκε με σκληρά λόγια στο Gazzetta, κάνει λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής έδειξε αντιδεοντολογική συμπεριφορά απέναντι στον κόουτς και τον γενικό αρχηγό. Δεν υπακούει στις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, επομένως πώς να έχει θέση στην ομάδα; Δεν ξέρουμε τι λέει στο σωματείο του, αλλά εδώ υπάρχει σωρεία μαρτυριών ότι σε μια κατάσταση ανθρωπιστικής κρίσης, ο προπονητής μαζί με τον γενικό αρχηγό έκαναν πέντε ώρες δρόμο για να ανταποκριθούν στο αίτημά του για ρουχισμό και εφόδια. Και εκεί, ο κύριος αυτός αντί να ευχαριστήσει τους ανθρώπους, άρχισε να τους βρίζει και να λέει ότι αντί να ασχολούνται με τους πληγέντες, ασχολούνται με τις προπονήσεις. Μα αυτή είναι η δουλειά μιας ομάδας, να ασχολείται με τις προπονήσεις. Μπορεί ο ίδιος ως παλαίμαχος να έχει πάρει το ρόλο του τουρίστα ποδοσφαιριστή. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει στον ΠΣΑΠΠ, έχει απαράδεκτη συμπεριφορά και δεν μπορεί να έχει θέση στην ομάδα».

Τι απαντά ο ίδιος

Το Gazzetta επικοινώνησε με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος διέψευσε τα περί αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και τόνισε ότι παρότι πράγματι ο προπονητής με τον Γενικό αρχηγό του πήγαν εφόδια, η διοίκηση, πλην μίας εξαίρεσης, δεν ασχολήθηκε μαζί του.

«Δεν ασχολήθηκαν καν μαζί μου και δεν τους ένοιαξε αυτό που πάθαμε, το μόνο που με ρωτούσαν ήταν για την κατεστραμμένη γέφυρα, αν έχω κάποιον γνωστό που να μπορεί να τους περάσει για να πάνε για προπόνηση» είπε αρχικά

«Δεν τους εξύβρισα, το μόνο που τους είπα είναι ότι δεν θέλω να ασχοληθούν ξανά μαζί μου, γιατί δεν τους ένοιαξε ούτε το σπίτι, ούτε η οικογένειά μου. Τους είπα ότι πνίγηκαν οικογένειες» σημείωσε στη συνέχεια.

«Ο μόνος που προσπάθησε να με βοηθήσει ήταν ο αδερφός του προέδρου, ο Γιάννης Νταβέλης, που τον πήρα προσωπικά τηλέφωνο και με καθοδήγησε με κάποια τηλέφωνα που έπρεπε να κάνω. Ο πρόεδρος δεν δέχθηκε να με ακούσει, ενώ του ζήτησα να συζητήσουμε. Άκουσε μόνο όσα του είπαν τρίτοι» κατέληξε σχετικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.