Στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των Ολυμπιακών Αγώνων προκρίθηκαν οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής.
Οι Έλληνες κωπηλάτες τερμάτισαν δεύτεροι σε 6:23.36 στον ημιτελικό και πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.
Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής θα δώσουν μάχη για ένα ολυμπιακό μετάλλιο την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 13:02. Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Τα ποσοστά των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού - Ποιοι καταγράφουν μεγάλες απώλειες
- «Στο τελευταίο κύμα σ' έχασα από δίπλα μου»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του: «Ακόμη και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω – Σκέφτηκα να τον παρατήσω»
- ΕΛΑΣ: Οι εκπρόσωποι Τύπου του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - Αναλυτικά βιογραφικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.