Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μεγαλώνει στους Μιλγουόκι Μπακς καθώς μετά τον Γιάννη και τον Θανάση, στα «Ελάφια» προστίθεται και ο Άλεξ.
Ο 24χρονος φόργουορντ συμφώνησε για two way συμβόλαιο με τους Μπακς, όπως ανέφερε ο Σαμς Σαράνια του ESPN.
Πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός στο NBA καθώς για πρώτη φορά μία ομάδα θα έχει τρία αδέρφια στο ρόστερ της.
Ο Άλεξ ξεκίνησε τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL με τη φανέλα του Άρη ωστόσο πριν από λίγες ημέρες αποτέλεσε παρελθόν.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.