Η ελληνική ολυμπιακή ομάδα επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (12/08) από το Παρίσι, μετά την παρουσία της στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ωστόσο ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής εμφανίστηκαν στεναχωρημένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην Αττική με την καταστροφική φωτιά.
«Χαίρομαι που επέστρεψα στο σπίτι, φτάσαμε στην Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Μόλις φτάσαμε δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως», ανέφερε αρχικά ο «χρυσός» ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος.
«Όλη η Ελλάδα, όλοι στην ομάδα είτε πήραν, είτε δεν πήραν μετάλλια ήταν φανταστικοί. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη», συμπλήρωσε.
Από την δική του μεριά, ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, τόνισε: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε σώοι και αβλαβείς. Όπως ερχόμασταν όμως βλέπαμε έξω από τα παράθυρα να σκοτεινιάζει η εικόνα. Όλοι είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι για αυτό που συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να συνεχίσουμε κανονικά τη ζωή μας».
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.