Μενού
Ποδοσφαιριστές του Άρη
Super League 2023 - 2024, αγώνας μεταξύ Άρη και Λαμίας | EUROKINISSI - MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Θύμα διάρρηξης έπεσε ποδοσφαιριστής του Άρη στη Θεσσαλονίκη στον οποίο, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, τού έκλεψαν αντικείμενα αξίας τουλάχιστον 45.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον Μπίργκερ Μπεστράτε, ποδοσφαιριστή του Άρη, τον οποίον τον έκλεψαν τη στιγμή που βρισκόταν εκτός σπιτιού καθώς αγωνιζόταν με την ομάδα του απέναντι στη Λαμία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως είχε πέσει θύμα παρακολούθησης από τους διαρρήκτες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το πολύασχολο πρόγραμμά του, για να τον ληστέψουν.

Ποδοσφαιριστής του Άρη: Τι είπε για τη διάρρηξη

«Προφανώς παρακολουθούσαν το πρόγραμμα μου για μερικές εβδομάδες, Ήξεραν πολύ καλά πότε έφυγα για τον αγώνα και πώς ακριβώς να μπουν χωρίς να τους πιάσουν» δήλώσε σχετικά στα βελγικά ΜΜΕ.

Ανέφερε πως η λεία τους άγγιξε τα 45 χιλ. ευρώ, με τους διαρρήκτες να παίρνουν ρολόγια, τσάντες, ρούχα και παπούτσια ενώ υπάρχει περίπτωση το ποσό να γίνει και μεγαλύτερο σε περίπτωση που έχουν πάρει κι άλλα πράγματα που δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως λείπουν.

«Έκλεψαν υλικό αξίας περίπου 45.000 ευρώ. Δύο Rolex, μερικές τσάντες Louis Vuitton, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, όλα αυτά έχουν φύγει. Ευτυχώς, δεν έχω πολλά μετρητά στο σπίτι. Αλλά αυτό το ποσό μπορεί να αυξηθεί αν λείπουν κι άλλα πράγματα που ακόμη δεν έχω δει».

Ο ίδιος αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός Ελλάδας, αναφέροντας πως επιστρέφει την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη και είναι περίεργος να δει αν έχουν βγει κάποια νέα στοιχεία στο φως.

«Ήταν ωραίο που ήμουν ξανά με τη σύζυγό μου και τους γιους μου, που είχαν επιστρέψει στο Βέλγιο λίγο νωρίτερα. Θα πετάξω πίσω στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη. Είμαι περίεργος αν έχουν έρθει στο φως κάποια νέα στοιχεία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA