Μετά την ολοκληρωτική νίκη του ενάντια στον Βαν Άσε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε πανηγυρικά στους 16 του Αυστραλιανού Open, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά μία πολύ πιο υπολογίσιμη δύναμη, απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ.
Σχετικά με τον επόμενο αγώνα με τον Φριτζ, ο Τσιτσιπάς δήλωσε σε συνέντευξη τύπου: «Έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί, έχει από τα καλύτερα σερβίς στη διοργάνωση και πολύ δυνατά χτυπήματα, τρέχει πολύ καλά και επιστρέφει πολλές μπάλες, είναι πολύ σταθερός. Έχει πολλά όπλα και πρέπει να αμυνθώ καλά και να είμαι εκεί, έτοιμος να παλέψω κάθε στιγμή».
Πότε θα παίξει ο Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ για τον 40 γύρο του Open, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 02:00 ώρα Ελλάδας, οπότε θα πρέπει να ξενυχτήσετε αν έχετε πρόσβαση σε live αναμετάδοση.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.