Tην τρίτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,15 μ. στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό των αγώνων Diamond League που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης είχε προβλήματα στα πρώτα του άλματα που μετρήθηκαν στα 6,81 μ. και 5,97 μ., ήταν άκυρος στο τρίτο, ενώ συνέχισε με 7,76 μ., 7,83 μ. και 8,15 μέτρα.
Ο Σιμόν Εχάμερ πέτυχε επίδοση 8,16 μ. στο έκτο του άλμα και έριξε στην τρίτη θέση τον Έλληνα άλτη του μήκους, ενώ νικητής με 8,28 μ. και φετινό ρεκόρ ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, Τάτζεϊ Γκέιλ.
Να σημειωθεί ότι οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, καθώς έβρεχε στο γήπεδο, ενώ η θερμοκρασία άγγιζε μόλις τους 13 βαθμούς Κελσίου.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.