Μενού
stefanos-tsitsipas
Στέφανος Τσιτσιπάς | AP
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από ένα θρίλερ τεσσάρων ωρών, αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του US Open αφού γνώρισε την ήττα από τον Ντομινίκ Στρίκερ με 3-2 σετ. Η ήττα αυτή έφερε εξελίξεις αφού ο Έλληνας τενίστας έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση,  με τον πατέρα του Απόστολο να αναλαμβάνει ξανά ενεργό ρόλο στην προετοιμασία του.

Νωρίτερα, πάντως, ο Τσιτσιπάς δήλωνε: «Δεν θα ρίξω την ευθύνη σε κανέναν από την ομάδα μου. Τα πάντα στο κορτ είναι υπό τον δικό μου έλεγχο και ο τρόπος που μπορώ να παίξω φαίνεται στο γήπεδο. Αν δεν μπορώ να αποδώσω, δεν θα πάω καλά. Αυτό συνέβη φέτος το καλοκαίρι. Δεν ήμουν ικανός να φέρω καλά αποτελέσματα. Δεν θα ρίξω ευθύνες σε κανέναν, απλά είχα μέτρια απόδοση μετά το Λος Κάμπος.

Είχα μια δύσκολη μετάβαση στο Τορόντο, όπου πέρασα ένα άσχημο τζετ λαγκ για πρώτη φορά στο tour. Έλεγα να αποσυρθώ από το ματς με τον Γκαέλ (σ.σ. Mονφίς), αλλά έπαιξα και ήλπιζα ότι θα έκανα κάτι. Για τα άλλα δύο αποτελέσματα, για αυτό σήμερα, δεν μπορώ να πω τίποτα. Ήταν απλά μέτρια απόδοση. Ο αντίπαλός μου έπαιξε καλύτερο τένις. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια, διότι θεωρώ τον εαυτό μου καλό παίκτη και δεν θέλω να χάνω εύκολα. Πάω παρακάτω με τη ζωή μου. Ελπίζω να γίνω καλύτερος στο μέλλον».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA