Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους πληγέντες της φωτιάς στην Αττική.
Ο τενίστας δημοσίευσε ένα θέμα που αναφέρει πως οι φωτιές έκαναν έκταση όση δύο φορές το Μανχάταν, όπως προκύπτει από δορυφορικές εικόνες.
«Οι φλόγες μπορεί να σημάδεψαν τον τόπο μας, αλλά δεν θα μειώσουν ποτέ το πνεύμα της Ελλάδας. Ας ενωθούμε, ας στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και θα βγούμε πιο δυνατοί από τις στάχτες. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλους όσους επλήγησαν», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο τενίστας είναι αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ και αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Σινσινάτι θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το US Open.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
- Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για το homeschooling: «Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία»
- Κρήτη: Πάνω σε ελιά κατέληξε το στρατιωτικό ελικόπτερο - Σώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.