Ο Στέφανος Τζίμας άνοιξε λογαριασμό στην Premier League με την φανέλα της Μπράιτον! Ο Έλληνας επιθετικός έβαλε το δικό του λιθαράκι στην νίκη των Γλάρων μέσα στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ για την 13η αγωνιστική (0-2) σκοράροντας παράλληλα το τρίτο του τέρμα στην Αγγλία.
Ο Τζίμας είχε περάσει ως αλλαγή στο 65', στην θέση του Ντάνι Γουέλμπεκ, και στο 88' κατάφερε να σκοράρει. Η Μπράιτον βγήκε στην κόντρα με τον Γκρούντα, ο Μοράτο δεν έδιωξε σωστά στην μπάλα και ο Τζίμας που ακολουθούσε τη φάση την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2 που έφερε την Μπράιτον στην 5η θέση.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.