Μενού
Οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα
Στιγμιότυπο από οπαδούς του Ισραήλ σε ποδοσφαιρικό αγώνα | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Σημαντικές ποδοσφαιρικές αποφάσεις, εξαιτίας της σύγκρουσης Ισραήλ - Χαμάς, έλαβε η UEFA νωρίτερα σήμερα, αναφέροντας πως ο αγώνας της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα αναβλήθηκε προσωρινά για τις 6 Δεκεμβρίου, αντί για τις 26 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League με τη UEFA να αποφασίζει, παράλληλα, πως δεν θα γίνει κανένας αγώνας εντός του Ισραήλ μέχρι να λήξει η πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή.

Όπως αναμένεται θα επηρεαστεί και ο Πανθαηναϊκός, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League με τις δύο ομάδες να «έρχονται» ισόπαλες.

UEFA: Πώς αλλάζει τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό

Η απόφασή της, όπως είναι λογικό, θα επηρεάσει κατά βάση τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία μέχρι τη λήξη της πολεμικής σύρραξης θα χρειατεί να αναγκαστεί να παίζει σε ουδέτερη έδρα για τους δύο εναπομείναντες αγώνες στους ομίλους απέναντι σε Ρεν και Βιγιαρεάλ.

Επίσης, ανακοίνωσε τη μετάθεση του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ζόρια για το Conference League για τις 25 Νοεμβρίου (ήταν προγραμματισμένο για τις 26 Οκτωβρίου), όπως επίσης και την απόσυρση της Μακάμπι Χάιφα απ' το Youth League.

Ακόμα αποφάσισε ότι το παιχνίδι του Βελγίου με τη Σουηδία που διεκόπη στο ημίχρονο λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες, θεωρείται λήξαν με σκορ 1-1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA