Μενού
nea filadelfeia
Νέα Φιλαδέλφεια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση για τη συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια της οποίας δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης, εξέδωσε η UEFA.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως «ζήτησε λεπτομερή έκθεση των περιστατικών προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, για να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις».

Επίσης, υπογραμμίζει πως βρίσκεται σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές, προκειμένου να «επανεξετάσει και να αξιολογήσει την κατάσταση από άποψη ασφάλειας και προστασίας και να λάβει τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα». Μάλιστα, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει μία νέα δέσμη μέτρων.

Η ανακοίνωση της UEFA

«Η UEFA ζήτησε λεπτομερή έκθεση των περιστατικών προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να λάβει τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα.

Στις 8 Αυγούστου 2023, ενόψει των φρικτών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα και οδήγησαν στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, η UEFA κοινοποίησε τις αποφάσεις της για την αναβολή του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΓΣΝ Ντιναμό που επρόκειτο να διεξαχθεί την ίδια ημέρα.

Μετά από αυτή την απόφαση, η UEFA βρίσκεται σε επαφή με τις ελληνικές εθνικές αρχές και ζήτησε να λάβει λεπτομερή έκθεση για τα επεισόδια, προκειμένου να επανεξετάσει και να αξιολογήσει την κατάσταση από άποψη ασφάλειας και προστασίας και να λάβει τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα.

Τα επόμενα βήματα και τα πιθανά μέτρα που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA