Μενού
Λουκέτο σε γήπεδο
Λουκέτο σε γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μέτρα για την εξάλειψη της οπαδικής βίας αναμένεται να ανακοινώσει το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) η κυβέρνηση, μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες –παρουσία πρωθυπουργού– στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ένα από τα μέτρα που σκέφτεται η κυβέρνηση, είναι οι αγώνες να πραγματοποιούνται χωρίς οπαδούς, με το gazzetta.gr να αναφέρει πως ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου, του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, προμηνύει τα κυβερνητικά μέτρα.

Όπως σημειώνει το gazzetta.gr, με ένα screenshot από το κινητό του, στο οποίο υπήρχε μία επιστολή, φαίνεται ως αποστολέας η UEFA, και ως παραλήπτες τρεις ομάδες ξένες που θα αγωνιστούν την Πέμπτη στην χώρα μας, δηλαδή η Μακάμπι Χάιφα, η Μπάτσκα Τούπολα και η Ελσίνκι.

Σ' αυτό την επιστολή γίνεται λόγος πως οι ομάδες μπορεί να παίξουν χωρίς την παρουσία οπαδών στα γήπεδα, ένα από τα μέτρα που έχει θέσει στο «τραπέζι» η κυβέρνηση για τη γηπεδική βία.

Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε στα επεισόδια ο 18χρονος

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις στα επεισόδια του Ρέντη, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε 31χρονος αστυνομικός από ναυτική φωτοβολίδα, είναι ραγδαίες καθώς συνελήφθη ένας 18χρονος οπαδός.

Οι Αρχές, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο πατέρας του, και φέρεται να βρήκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων της περασμένης Πέμπτης (08/12).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA