Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι μόνο γητευτής της μπάλας αλλά και των αυτοκινήτων. Ο Πορτογάλος σούπερσταρ της Γιουβέντους έχει πάθος με την αυτοκίνηση και το γκαράζ του φιλοξενεί μια πολύ μεγάλη συλλογή από πανάκριβα και υπερπολυτελή μοντέλα. Η βρετανική εφημερίδα Sun το έψαξε λίγο παραπάνω και παρουσίασε μια λίστα που κόβει την ανάσα. Περιλαμβάνει περισσότερες από μία Bugatti, Ferrari και Lamborghini (όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος του αρέσει να έχει τουλάχιστον 2 από κάθε μάρκα) και διάφορα άλλα διόλου ευκαταφρόνητα, με συνολικό κόστος που πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφατα γράφτηκε στον Τύπο ότι απέκτησε μια από τις 10 επετειακές Bugatti Centodieci των 10 εκατ. ευρώ. Πλην αυτής διαθέτει μια Bugatti Chiron και μία Veyron.

Ο Ρονάλντο τις προηγούμενες μέρες έκανε μια βόλτα από το Μαρανέλο, την έδρα της Ferrari και εκτός από τις αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Σαρλ Λεκλέρ και το μονοθέσιο της F1 παράγγειλε μια εντυπωσιακή Ferrari Monza, αξίας 1,5 εκατομμυρίου. Δεν είναι φυσικά η μοναδική Ferrari του, καθώς έχει ακόμα μια κόκκινη F12 tdf και μια λευκή GTO 599.

Και οι Lamborghini στο γκαράζ του Ρονάλντο πάνε δυο-δυο. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για δυο Aventador, μία στο χρώμα του γραφίτη και μία λευκή.

Στη Rolls Royce Phantom που ήδη είχε στην κατοχή του, πέρυσι προστέθηκε και μια Cullinan. Τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα μαζί κοστίζουν πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Στα περσινά του γενέθλια πήρε από τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, ως δώρο έκπληξη μια Mercedes-Benz G-Class. Όχι όποια κι όποια, αλλά την κορυφαία έκδοση Brabus που από μόνη της κοστίζει πάνω από 600.000 ευρώ. Στο γκαράζ θα κάνει παρέα με μια AMG GLE και μια S-Class.

Υπάρχουν κι άλλα πολλά αυτοκίνητα στη συλλογή του Κριστιάνο, αλλά ας κλείσουμε αυτήν τη λίστα με τη φαντασμαγορική McLaren Senna του ενός και κάτι εκατομμυρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA