Μενού
  • Α-
  • Α+

Έπειτα από 8 χρόνια απουσίας, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε και απέδειξε σε όλους τη διαχρονική αξία του και τους λόγους που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τους οδηγούς. Μπορεί για φέτος ο εθνικός μας αγώνας να αντικατέστησε το Ράλλυ Χιλής, όμως κέρδισε επάξια θέση στο πρόγραμμα του WRC για τα επόμενα δύο χρόνια.  

Ο οδηγός της M-Sport, Γκας Γκρίνσμιθ, που τερμάτισε 5ος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, αποκάλυψε το πόσο ξεχωριστή ήταν η παρουσία του κόσμου. «Πιστεύω πως οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί, παρότι κάποια σημεία των ειδικών θύμισαν κάτι από το 1986. Ξέρω πως αυτό δεν αρέσει πολύ στην FIA, αλλά σε πολλές στροφές ένιωθα λες και ήμουν σούπερσταρ. Το απόλαυσα πολύ. Οι ειδικές ήταν πάρα πολύ ωραίες. Μου άρεσαν αυτές της Παρασκευής και του Σαββάτου, όχι τόσο της Κυριακής όμως. Αλλά μπορώ να πω πως το απόλαυσα ιδιαίτερα», δήλωσε ο Βρετανός.  

O οδηγός της Hyundai, Ντάνι Σόρδο, χαρακτήρισε το Ράλλυ Ακρόπολις ως ένα από τα αγαπημένα του στο καλεντάρι. «Είχα εξαιρετικές εντυπώσεις, ήταν πάρα πολύ ωραίος αγώνας. Ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό να βλέπουμε τον κόσμο να μας ενθαρρύνει στις ειδικές. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, ένας πολύ απαιτητικός αγώνας αντοχής. Οι νύχτες είχαν μικρή διάρκεια και οι μέρες ήταν ατελείωτες. Ήταν σίγουρα πολύ σκληρό».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA