Πρωτοφανές κύμα παραγγελιών στη Bugatti, παρά την πανδημία του κορονοϊού και την οικονομική κρίση που επικρατεί παγκοσμίως. Η αυτοκινητοβιομηχανία μόλις ανακοίνωσε ότι απομένουν μόνο 40 Chiron πριν εξαντληθούν, κάτι που πιστεύουν ότι θα συμβεί εξαιρετικά γρήγορα.
Από το ντεμπούτο της, η Bugatti Chiron λούστηκε απευθείας τα φώτα της δημοσιότητας. Η βιομηχανία είχε δηλώσει τότε πως θα κατασκευαστούν μόνο 500 αυτοκίνητα, παραγωγή που θεωρούσε υπεραρκετή για ένα τέτοιο supercar.
Διαβάστε περισσότερα στο insider
- Οι «ξεχασμένες» συγκεντρώσεις ενάντια στη Χούντα την 21η Απριλίου
- Θάνατος Μυρτώς: «Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδα» - Σπάει τη σιωπή του ο 66χρονος
- Πορτοκαλί φανάρι, ο απόλυτος γρίφος: Πότε τελικά περνάω και πότε όχι;
- Κρούσμα των αυτόκλητων τιμωρών παιδόφιλων στην Αθήνα: Επίθεση σε αστυνομικό των ΜΑΤ που συνομιλούσε με ανήλικη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.