Μενού
BYD
H φαντασμαγορική παρουσίαση της BYD στο Ζάππειο Μέγαρο | BYD
  • Α-
  • Α+

Η BYD, κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, έκανε το επίσημο λανσάρισμα στην ελληνική αγορά με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, οργανωμένη από τον Όμιλο Σφακιανάκη, που ανέλαβε την εισαγωγή τους στη χώρα μας. Αυτό το σημαντικό βήμα για την κινεζική BYD (Build Your Dreams) αντικατοπτρίζει την άνοδό της στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των κατασκευαστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων το 2023, ξεπερνώντας ακόμα και την Tesla.

Στην εκδήλωση αποκαλύφθηκαν τα δύο πρώτα μοντέλα της BYD που διατίθενται στην Ελλάδα, με την υπόσχεση επέκτασης της γκάμας:

BYD ATTO 3: Ένα compact SUV με εξαιρετική άνεση, πλούσιο εξοπλισμό και δυναμικές επιδόσεις. Διαθέτει την καινοτόμα μπαταρία blade τεχνολογίας 60.4 kWh, προσφέροντας εμβέλεια 420 χιλιομέτρων με μία φόρτιση και ισχύ 204 ίππων. Η τιμή του ξεκινάει από 37.990€.

BYD Atto3
BYD Atto 3 | BYD

 

BYD SEAL: Ένα δυναμικό sport sedan με premium χαρακτηριστικά και εντυπωσιακή σχεδίαση. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μία με κίνηση πίσω τροχούς και ισχύ 313 ίππων και μία με κίνηση σε όλους τους τροχούς και συνολική ισχύ 530 ίππων, και προσφέρει εμβέλεια έως 570 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Η τιμή για την έκδοση Design ξεκινάει από 45.990€.

BYD Seal
BYD Seal | BYD

 

Αυτά τα μοντέλα υποστηρίζονται από την πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών Blade Battery της BYD, η οποία διακρίνεται για την ασφάλεια, την ανθεκτικότητα και την απόδοση, χωρίς να χρησιμοποιεί κοβάλτιο και ενσωματώνοντας στον σχεδιασμό του αυτοκινήτου ως δομικό μέρος. Επιπλέον, έχουν αποσπάσει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό αξιολόγησης νέων αυτοκινήτων EuroNCAP.

BYD
H γκάμα των μοντέλων της BYD στο Ζάππειο | BYD

 

Για τη διεύρυνση της προσβασιμότητας στα οχήματα BYD, ο όμιλος Σφακιανάκη έχει ήδη εγκαινιάσει δύο καταστήματα στην Αθήνα και σχεδιάζει τη δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου λιανικής και εξουσιοδοτημένων συνεργατών. Τα καταστήματα βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι και στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την Λ. Κηφισού, όπου οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να δουν, να οδηγήσουν και να παραγγείλουν τα μοντέλα ATTO 3 και SEAL. Ο στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και η διασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πώλησης και μεταπώλησης.

Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, η BYD διατηρεί  ενημερωτικό site στην Ελλάδα, όπου μπορούν να βρουν λεπτομέρειες για τα μοντέλα, τις τεχνολογίες, τις τιμές και τις διαθέσιμες υπηρεσίες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA