Μενού
έκθεση αυτοκινήτου
Έκθεση «Αυτοκίνηση - Electromobility 2023» | Reader
  • Α-
  • Α+

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της στην παραγωγή οχημάτων, η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ - ELECTROMOBILITY 2023», ανοίγει τις πύλες της για το κοινό. Τα εγκαίνια έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Για το κοινό η έκθεση θα διαρκέσει από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Χώρος φιλοξενίας είναι το Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). 

Πρεμιέρες νέων μοντέλων

Δεκάδες νέα αυτοκίνητα εκτίθενται στα περίπτερα των εταιρειών, ανάμεσά τους και αρκετές πανελλήνιες πρεμιέρες.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν - μεταξύ άλλων - το ηλεκτρικό Ford Explorer, τα Hyundai Kona (και σε ηλεκτρική έκδοση), Ioniq 6 και i10, το ηλεκτρικό Jeep Avenger, τη γκάμα της MG που επαναλανσάρεται στην ελληνική αγορά, και τα ηλεκτρικά Nissan Ariya, Renault Megane E-Tech Electric, Volvo EX30.

Το «παρών» δίνουν επίσης αρκετές εταιρείες μικροκινητικότητας (ηλεκτρικά πατίνια, ποδήλατα αλλά και micro cars), καθώς και φόρτισης. 

Ωράριο – τιμή εισιτηρίου

Η έκθεση θα λειτουργεί:

Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 – 21.00
Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 21.00

Το κόστος εισιτηρίου ορίζεται στα 8€ 

έκθεση αυτοκινήτου

Πρόσβαση

Με αυτοκίνητο

Από Εθνική Οδό (Κηφισό):

Στην έξοδο Γλυφάδα / ΣΕΦ κατευθύνεστε προς Γλυφάδα. Στην πρώτη έξοδο κατευθύνεστε δεξιά και στο  πρώτο φανάρι, στρίβετε αριστερά και βρίσκεστε στο γήπεδο του Tae Kwon Do (Κλειστό Φαλήρου).

Από Λεωφόρο Συγγρού:

Στο τέλος της Συγγρού, παίρνετε την έξοδο για Γλυφάδα. Παραμένετε στην δεξιά λωρίδα ακολουθώντας τις πινακίδες προς Ολυμπιακά Ακίνητα. Πριν το πρώτο φανάρι, παίρνετε την έξοδο δεξιά προς Ολυμπιακά Ακίνητα, ο δρόμος κάνει αναστροφή και στο φανάρι (περίπου στα 100 μέτρα από την έξοδο) στρίβετε αριστερά προς Tae Kwon Do (Κλειστό Φαλήρου) όπου και παρκάρετε.

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Με Λεωφορείο:

130 Πειραιάς / Ν. Σμύρνη (Στάση : ΑΘΗΝΑΙΩΝ)
Α1 Πειραιάς / Βούλα (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
Β1 Πειραιάς / Γλυφάδα (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
217 Πειραιάς / Δάφνη (Στάση : ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ)
550 Κηφισιά / Συγγρού (Στάση : ΦΟΡΟΣ)

Με Τρόλλευ:

10 Τζιτζιφιές / Χαλάνδρι (Στάση : ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ)
Μετεπιβίβαση σε λεωφορεία Α1, Β1 ή στο τραμ στη  γραμμή 7

Με τραμ:

Γραμμή 6 Σύνταγμα / Πικροδάφνη 
Μετεπιβίβαση σε Γραμμή 7 ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ / ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (Στάση : ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ)
Γραμμή 7 ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ / ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ (Στάση : ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ)
Αποβίβαση στη Στάση Δέλτα Φαλήρου (ακριβώς στην πεζογέφυρα και κατευθύνεστε προς την απόληξή της).

Test drives και άλλες εκδηλώσεις

Τα δωρεάν test drives θα προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου.
 
Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ – ELECTROMOBILITY 2023», θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες «1ο Συνέδριο Energy Save», στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.
 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.