Μενού
Lamborghini Revuelto
Το υβριδικό supercar Revuelto | Automobili Lamborghini
  • Α-
  • Α+

Η περίοδος της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης όχι μόνο δεν επηρέασε την Lamborghini αλλά είναι αυτή κατά την οποία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Αφού το 2022 κατέγραψε 9.233 παραδόσεις νέων αυτοκινήτων (τις περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο έτος), φέτος οδεύει για πενταψήφιο αριθμό!

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023 οι πωλήσεις της Lamborghini ανήλθαν σε 5.341 μονάδες, αυξημένες κατά 4,9% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2022. Οι επιδόσεις οφείλονται κυρίως στην επιτυχία του SUV Urus και της Huracan, με τις παραγγελίες να αφορούν αυτοκίνητα που πρόκειται να κατασκευαστούν έως και τα τέλη του 2024.

Lamborghini

Σύντομα η ιταλική μάρκα θα λανσάρει την Revuelto, το πρώτο της μοντέλο με υβριδικό σύνολο V12, τεχνολογίας plug-in hybrid. Η συνδυαστική ισχύς από τον V12 και τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ ξεπερνά τους 1.000 ίππους. Η Revuelto είναι ήδη... sold out για τα πρώτα δύο χρόνια παραγωγής της.

Πρώτη αγορά για την Lamborghini παραμένει αυτή των ΗΠΑ με 1.625 πωλήσεις, με την Μ. Βρετανία (514), τη Γερμανία (511) και την Κίνα (450) να ακολουθούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.