Μενού
Lancia Ypsilon
Η νέα ηλεκτρική Ypsilon | Lancia
  • Α-
  • Α+

Με την καμπάνια «1 of 1906», η Lancia σηματοδοτεί το πέρασμα στη νέα της εποχή. Η μάρκα που τα τελευταία χρόνια είχε παρουσία μόνο στην Ιταλία, επιστρέφει στην αγορά της Ευρώπης. Λανσάροντας τη νέα Ypsilon, η Lancia δημιούργησε μία συλλεκτική έκδοση σε συνεργασία με την εταιρεία design Cassina.

Lancia Ypsilon
Το εσωτερικό της νέας Ypsilon | Lancia

 

Η Ypsilon Edizione Limitata Cassina θα παρουσιαστεί επίσημα στις 14 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο και θα κατασκευαστεί σε 1.906 αντίτυπα, αριθμός που συμβολίζει το έτος ίδρυσης της Lancia. Πρόκειται για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο θα κάνει χρήση της τεχνολογίας που έχει αναπτύξει ο όμιλος Stellantis. Διαθέσιμη στην Ευρώπη θα είναι στη συνέχεια και η υβριδική έκδοση της Ypsilon.

Βασιζόμενη στην πλατφόρμα της Stellantis, η ηλεκτρική Ypsilon προσφέρει αυτονομία έως 403 χλμ. (στον κύκλο WLTP) με κάθε πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Προς το παρόν πάντως δεν θα την υποδεχτούμε στην Ελλάδα, καθώς η χώρα μας δεν βρίσκεται ανάμεσα στις 6+1 ευρωπαϊκές όπου θα έχει άμεσα παρουσία η Lancia.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA