Μενού
Mazda CX-60 PHEV
  • Α-
  • Α+

​Το Mazda CX-60 PHEV είναι η αιχμή του δόρατος της Mazda στα πολυτελή SUV. Το μοντέλο παρουσιάστηκε πριν από έναν χρόνο και αμέσως έκανε τη διαφορά με την Mazda να έχει επενδύσει σε τεχνολογία, ποιότητα και ασφάλεια υψηλού επιπέδου. Όλα αυτά όμως έγιναν με βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο προκειμένου το CX-60 να γίνει προπομπός μιας «πράσινης» μελλοντικής γκάμας της Mazda.

Mazda CX-60 PHEV

 

Για να κάνει ακόμα πιο δελεαστικό το CX-60 PHEV η Mazda Autoone δημιούργησε ένα νέο ευέλικτο πρόγραμμα Eco Deal το οποίο προσφέρει προνομιακά οφέλη στον ενδιαφερόμενο. Πιο συγκεκριμένα, το Eco Deal περιλαμβάνει ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ονομαστικό επιτόκιο 3,9%, προκαταβολή 30% και σταθερές μηνιαίες δόσεις. Το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με την Santander Consumer Finance και είναι επιδοτούμενο από την Mazda Autoone.

Mazda CX-60 PHEV

 

Το δεύτερο χαρακτηριστικό του Eco Deal είναι η αναβάθμιση εξοπλισμού αξίας 2.000 ευρώ. Ο πελάτης μπορεί αντί για την έκδοση Prime Line να επιλέξει την Exclusive Line χωρίς επιβάρυνση, ή αντί για την Exclusive Line να επιλέξει τη Homura ή αντί για την έκδοση Homura να επιλέξει την έκδοση Takumi. Το όφελος των 2.000 ευρώ διατηρείται ακόμα και όταν επιλέξει έκδοση με επιπλέον πακέτο / πακέτα εξοπλισμού όπως DRIV-P / Πακέτο υποβοήθησης του οδηγού, COM-P / πακέτο άνεσης, CON-P / πακέτο ευκολιών και ήχου ή PAN-P / πακέτο πανοραμικής ηλιοροφής.

Mazda CX-60 PHEV

 

Το τρίτο όφελος του προγράμματος της Mazda Autoone είναι η επιδότηση ανταλλαγής αξίας 2.000 ευρώ. Ο πελάτης μπορεί να ανταλλάξει το παλιό του αυτοκίνητο με όφελος 2.000 ευρώ και να μειώσει την τιμή αγορά του CX-60 PHEV. Το πρόγραμμα Eco Deal ισχύει για παραγγελίες Mazda CX-60 PHEV μέχρι και 31/12/2023. Το Mazda CX-60 κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και προσφέρεται με 6 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Φωτογραφίες: Mazda 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA