Μενού
Opel Frontera
To νέο Opel Frontera | Opel
  • Α-
  • Α+

Η Opel λανσάρει το νέο Frontera, έναν πρωταγωνιστή στην κατηγορία των SUV που συνδυάζει αποδοτικότητα και πρακτικότητα. Διαθέσιμο τόσο σε ηλεκτρική όσο και σε ήπια υβριδική έκδοση 48V, το Frontera υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενώ προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και άνεση.

Opel Frontera
Το νέο Opel Frontera | Opel

 

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία «Bold & Pure», το νέο Frontera ξεχωρίζει με τον μοντέρνο σχεδιασμό του, έχοντας ως κεντρικό στοιχείο το νέο έμβλημα «Blitz» της Opel. Το εσωτερικό του οχήματος προσφέρει την απαραίτητη τεχνολογική υποστήριξη μέσω του πλήρως ψηφιακού cockpit Pure Panel και του πρωτοποριακού συστήματος καθισμάτων Intelli-Seat, προσφέροντας μια άνετη και συνδεδεμένη εμπειρία οδήγησης.

Opel Frontera
Το εσωτερικό του νέου Opel Frontera | Opel

 

Η πρακτικότητα του Frontera αναδεικνύεται μέσω του ευρύχωρου χώρου αποσκευών και της δυνατότητας επέκτασης της χωρητικότητας, καθώς και των ευέλικτων λύσεων φόρτωσης. Η Opel επιδεικνύει τη δέσμευσή της στην προσαρμογή στις ανάγκες μετακίνησης και στις περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας, κάνοντας το Frontera ιδανικό για τον σύγχρονο οδηγό.


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA