Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το βράδυ της Τρίτης (18/5), μετά τον Ά Ημιτελικό της Eurovision 2021, όλη η μουσική Ευρώπη μιλάει και παραμιλάει με την Έλενα Τσαγκρινού. Η εμφάνιση της Ελληνίδας τραγουδίστριας στη σκηνή του Ρότερνταμ ήταν στις 2-3 καλύτερες της βραδιάς και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν τερματίσει κάτω από την 4άδα. Κυρίως γιατί δεν έχει μόνο τη στήριξη των Eurofans, της Ελλάδας και της Κύπρου ή ανθρώπων από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Από χθες το βράδυ η Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo έχουν την υποστήριξη του Netflix που με μια ανάρτηση του χάρισε το 12άρι στην Κύπρο.

Δεν ήταν μια οποιαδήποτε ανάρτηση. Ήταν μια ανάρτηση τόσο επική όσο και η εμφάνιση της Τσαγκρινού στη σκηνή της Eurovision. Μία από τις σειρές που έχει το Netflix στην πλατφόρμα του εδώ και 3 σχεδόν χρόνια, είναι η σειρά Lucifer. Είναι μια σειρά που έχει ως πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και πυλώνα της επιτυχίας της τον Διάβολο, ο οποίος έχει ανέβει από την Κόλαση στη Γη για να διαλευκάνει φόνους μαζί με την ντετέκτιβ Κλόι την οποία ερωτεύεται. 

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Η Κύπρος στον τελικό - Αποθέωση για την Έλενα Τσαγκρινού στο Twitter

Η Κλόι ίσως γίνει παρελθόν για τον Λούσιφερ Μόρνινγκσταρ, όπως ονομάζεται στη σειρά ο πρωταγωνιστής Τομ Έλις, μιας και η Έλενα Τσαγκρινού του πήρε τα μυαλά. Εξάλλου, το El Diablo τον αφορά. Έτσι, στην ανάρτηση της ολλανδικής σελίδας του Netflix στο Facebook, βλέπουμε σε μια φωτογραφία, στην πάνω μεριά την Έλενα Τσαγκρινού και στην κάτω τον Λούσιφερ να της δίνει το 12άρι. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNetflixNederland%2Fposts%2F4008052655969567&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA