Μενού
  • Α-
  • Α+

Η λιβανέζικης καταγωγής πρώην πορνοστάρ είναι μεταξύ των διασημοτήτων που υποστηρίζουν τους εργάτες γης. 

«Η Ινδία έχει κόψει το ίντερνετ στις περιοχές γύρω από το Νέο Δελχί εν μέσω διαμαρτυρίας των αγροτών, τι στο καλό συμβαίνει;», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter. 

https://twitter.com/miakhalifa/status/1356827705161879553?ref_src=twsrc^tfw

Λίγο αργότερα, πρόσθεσε μέσω του προφίλ της, προφανώς απαντώντας σε κατηγορίες: «Αμειβόμενοι ηθοποιοί, ε; Ελπίζω μόνο ότι δεν θα μας παραβλέψουν κατά τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων. Συμπαραστέκομαι στους αγρότες. #FarmersProtest.»

https://twitter.com/miakhalifa/status/1356848397899112448?ref_src=twsrc^tfw

Η παρέμβαση της Καλίφα ήρθε λίγο αφότου η ποπ σταρ Ριάννα, απευθυνόμενη στα 101 εκατομμύρια ακολούθους της στο Twitter, έγραψε: «Γιατί δεν μιλάμε γι' αυτό; # FarmersProtest.».

Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπλοκαρίστηκε σε αρκετές περιοχές του Νέου Δελχί, καθώς οι αγρότες συγκρούστηκαν με την αστυνομία. Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ινδίας δήλωσε ότι η κίνηση ήταν «προς το συμφέρον της διατήρησης της δημόσιας ασφάλειας και της αποφυγής έκτακτης ανάγκης».

Δεκάδες χιλιάδες αγρότες ζουν σε αυτοσχέδια κάμπινγκ στα περίχωρα της ινδικής πρωτεύουσας για αρκετούς μήνες και λένε ότι θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι να καταργηθούν οι νέοι νόμοι, οι οποίοι αφορούν ​την πώληση, την τιμολόγηση και την αποθήκευση των προϊόντων. Οι αγρότες υποστηρίζουν ότι οι νόμοι θα μετατρέψουν τη γεωργία σε ιδιωτική υπόθεση και θα τις καταστήσουν ευάλωτες στην εκμετάλλευση από ιδιωτικές εταιρείες.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ινδίας έχει επικρίνει διασημότητες που παρενέβησαν, ανάμεσά τους και η διάσημη περιβαλλοντική ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ

«Ο πειρασμός για συγκλονιστικά hashtags και σχόλια στα μέσα δικτύωσης, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται από διασημότητες, δεν είναι ούτε ακριβής ούτε υπεύθυνος», ανέφερε σε δήλωσή του το υπουργείο.

Η δήλωση πρόσθεσε ότι ένα «πολύ μικρό τμήμα των αγροτών σε μέρη της Ινδίας έχει κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με αυτές τις μεταρρυθμίσεις».

Η 27χρονη Μία Καλίφα χλευάστηκε από κάποιους χρήστες των social media, που ισχυρίστηκαν ότι δεν ήξερε για τους αγροτικούς νόμους της Ινδίας πριν προβεί στις παραπάνω αναρτήσεις. 

Η πρώην πορνοστάρ ήταν πρώτη στις αναζητήσεις του 2016 πριν εγκαταλείψει τη βιομηχανία του πορνό. Πρόσφατα προσχώρησε στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans.

Πηγή: Daily Star

Διαβάστε Ακόμα 

Aνάρτηση για Φιλιππίδη από πρώην ηθοποιό: Άλλαξα χώρα για να ξεφύγω

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA