Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ιταλική δημόσια τηλεόραση, δυο νέοι - ένας Ιταλός και ένας πολιτικός πρόσφυγας από την κεντρική Αμερική - ενώ περίμεναν τον συρμό, στην αποβάθρα της στάσης «Αουρέλιο» στη Ρώμη, πιάστηκαν από το χέρι και θέλησαν να φιληθούν.

Τότε, από την απέναντι αποβάθρα, άγνωστος άνδρας, αφού πρώτα τους προπηλάκισε, πήδηξε τις ράγες, έφτασε κοντά τους και άρχισε να χειροδικεί κατά του ζευγαριού.

Το σοκαριστικό βίντεο τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο φίλος των δύο νέων, ο οποίος, στη συνέχεια, το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H ιταλική αστυνομία έχει τώρα στα χέρια της το βίντεο και προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη.

Η δήμαρχος της Ρώμης, Βιρτζίνια Ράτζι, και ο περιφερειάρχης, Νικόλα Τζινγκαρέτι, εξέφρασαν αμέσως την αμέριστη συμπαράστασή τους στο ζευγάρι, προσθέτοντας ότι οι διακρίσεις και η βία πρέπει να σταματήσουν οριστικά.

Παράλληλα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Ιταλίας καταδίκασαν απερίφραστα - και χωρίς δισταγμούς - τη βίαιη επίθεση.

«Θέλουμε να πούμε ότι χρειάζεται σεβασμός για όλους, διότι η λέξη ανοχή, συχνά παρεξηγείται, αφού κάποιοι νομίζουν ότι πρόκειται για χάρη και παραχώρηση», δήλωσε ένας από τους δυο νέους, που έπεσαν θύματα της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμα

Έκκληση ΠΕΝΕΝ για απεγκλωβισμό 9 Ελλήνων ναυτικών: Βρίσκονται 15 μήνες ανοιχτά της Κίνας

«Βόμβα» Μαρουσάκη: Ανοιξιάτικος χιονιάς προ των πυλών - Χιόνια και στην Αττική

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA