Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας «πληροφοριοδότης» (πρώην εργαζόμενος) μίλησε σε αυστραλιανά ΜΜΕ, αποκαλύπτοντας το ακραίο κλίμα σεξισμού που επικρατεί μέσα στο κτήριο του Αυστραλιανού Κοινοβουλίου και ιδιαίτερα μεταξύ των υπαλλήλων του.

Συγκεκριμένα ο πληροφοριοδότης αποκάλυψε ότι μια ομάδα υπαλλήλων έχει δημιουργήσει μια ομάδα στα social media στην οποία μοιράζονται διάφορες άσεμνες πράξεις που έχουν κάνει μέσα στη Βουλή.

Μέσα σε αυτά που έδωσε στον Τύπο είναι και μια φωτογραφία που δείχνει έναν άνδρα να έχει βγάλει το μόριό του μπροστά σε ένα βιβλίο με τον κανονισμό της Βουλής.

Οι αποκαλύψεις δημιούργησαν σοκ και ο Αυστραλιανός πρωθυπουργός, Σκοτ Μόρισον, πήρε θέση για το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτές τις «χυδαίες» πράξεις και σημείωσε ότι θα φροντίσει να μιλήσει με το προσωπικό.

https://twitter.com/Reuters/status/1374279751045586944?ref_src=twsrc^tfw

Αυνανίζονταν και έκαναν σεξ μέσα στο Κοινοβούλιο

Πάντως, οι αποκαλύψεις αυτού του «άγνωστου» πληροφοριοδότη δε σταματούν εδώ, καθώς σε άλλο βίντεο που έδωσε, φαίνεται ένα μέλος του προσωπικού να αυνανίζεται πάνω από το γραφείο μιας βουλευτού του κόμματος των φιλελευθέρων.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος άνηκε στον κυβερνητικό συνασπισμό και όπως σημείωσε στις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με την Guardian η ίδια ομάδα φαίνεται να χρησιμοποιούσε μια ειδική αίθουσα της Βουλή που προορίζεται για προσευχή, προκειμένου να κάνει σεξ. Ακόμα δε δίσταζαν να καλέσουν ιερόδουλες για λογαριασμό των βουλευτών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.