Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρόκειται για ένα πείραμα για την επαναφορά των κοινωνικών δραστηριοτήτων εν μέσω πανδημίας. Οι συμμετέχοντες στην πειραματική συναυλία θα έχουν υποβληθεί προηγουμένως σε τεστ κορονοϊού, θα φορούν μάσκες και θα υπόκεινται σε ιατρική παρακολούθηση.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δεν θα απαιτούνται μέτρα αποστασιοποίησης, ενώ θα είναι δυνατή η αγορά και κατανάλωση ποτών. Ο συναυλιακός χώρος έχει χωριστεί σε ζώνες με λιγότερα από 1.800 άτομα. Η συναυλία αναμένεται να χρησιμεύσει ως πιλότος για τη δημιουργία «ενός νέου πρωτοκόλλου για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στο πλαίσιο της πανδημίας», ανέφερε σε δήλωσή της η διοργανώτρια εταιρεία.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν να προχωρήσουν στην εκδήλωση αφού έλαβαν θετικά μηνύματα από δύο live παραστάσεις που προηγήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Περίπου 1.000 άτομα παρακολούθησαν παράσταση πέντε ωρών στην αίθουσα συναυλιών Apolo της Βαρκελώνης. Όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν εξετάσεις οκτώ ημέρες αργότερα και κανένας δεν βρέθηκε θετικός στον ιό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA