Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία στο Όραντζ της Καλιφόρνια έκανε γνωστό ότι σημειώθηκαν πολλαπλοί πυροβολισμοί με «πολλά θύματα επιτόπου, ανάμεσά τους νεκρούς».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί

Σύμφωνα με τον KNBC-TV, το συμβάν σημειώθηκε σε συγκρότημα γραφείων, όπου λειτουργούν εμπορικές επιχειρήσεις στην πόλη Όραντζ, που απέχει περίπου 30 μίλια από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Συνελήφθη ο δράστης

Κατά τον τηλεοπτικό σταθμό, ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά αστυνομικού και έχει συλληφθεί.

Άλλοι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

https://twitter.com/anblanx/status/1377460095022342147?ref_src=twsrc^tfw

Για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές από τις αρχές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό οργανισμό City News Service (CNS) του Λος Άντζελες και τον τηλεοπτικό σταθμό KNBC, πέρα από τους τέσσερις νεκρούς υπάρχουν τρεις τραυματίες από σφαίρες, ανάμεσά τους ο φερόμενος ως δράστης.

«Τρομακτικό και σπαρακτικό»

Η αστυνομία της Όραντζ ανέφερε μέσω Facebook ότι μέλη της έφθασαν χθες, Τετάρτη, στις 17:30 (τοπική ώρα) σε σημείο όπου είχε αναφερθεί πως «ακούγονταν πυρά» και «εντόπισε αρκετά θύματα επιτόπου, ανάμεσά τους αποθανόντες».

Κατά την ίδια πηγή, σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών «στην οποία ενεπλάκη αστυνομικός», η κατάσταση «σταθεροποιήθηκε» και δεν θεωρείται πλέον πως υπάρχει απειλή για τους πολίτες.

«Τρομακτικό και σπαρακτικό. Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες που επλήγησαν από αυτήν την τρομερή τραγωδία απόψε», δήλωσε ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ, σε tweet του. 

https://twitter.com/GavinNewsom/status/1377461286607327236?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA