Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν έχει συνάντηση αυτή τη στιγμή με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο βρίσκονται οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το προσφυγικό.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Τούρκος πρόεδρος συναντιέται με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ προκειμένου να συζητήσουν για όλα τα ανοιχτά ζητήματα μεταξύ των δύο πλευρών.
Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι το προσφυγικό και οι εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο, καθώς επίσης και το Κυπριακό. Από τη μεριά του ο Τούρκος πρόεδρος θα θέσει το θέμα της βίζας και την τελωνειακή ένωση.
- Μαζωνάκης: Τι ισχυρίζονται οι γιατροί για τους ελέγχους του ΙΣΑ - «Μου έλεγαν θα πάθω καρκίνο», καταγγέλλουν ασθενείς
- Ρωγμές στους τοίχους, κτίρια που βυθίζονται: Η πόλη της Ευρώπης που «παραμορφώθηκε» ξαφνικά το καλοκαίρι
- Πένθος για την Όλγα Φαρμάκη: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών
- Εκτροχιάστηκε τρένο με 180 επιβάτες στη Γαλλία: Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.