Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, σχολίασε την είδηση της δολοφονίας του Έλληνα δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μια «μια απεχθής και δειλή πράξη».
Στη συνέχεια η κ. Λάιεν συμπλήρωσε ότι «Η Ευρώπη αντιπροσωπεύει την ελευθερία. Και η ελευθερία του τύπου ίσως είναι η πιο ιερή από όλες. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι σε θέση να εργάζονται με ασφάλεια».
Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως «Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ. Ελπίζω οι εγκληματίες να προσαχθούν σύντομα στη δικαιοσύνη».
- Η πιο επική φωτογραφία από τους Metallica τελικά είναι fake
- Κάρλος Κάιζερ: Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
- Οι μουσικοί από τις Τρύπες απάντησαν στους Metallica: Το σχόλιο για το «Δεν χωράς πουθενά» στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.