Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κομισιόν ζήτησε διευκρινίσεις από την εταιρεία Johnson & Johnson για την ανακοίνωσή της ότι θα καθυστερήσει τις παραδόσεις των εμβολίων της στην Ευρώπη σημείωσε σε ΜΜΕ Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, η αμερικανική εταιρεία είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή της ότι θα καθυστερήσει τη διάθεση του εμβολίου της στην Ευρώπη και εξετάζει, σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες υγείας, τις περιπτώσεις πολύ σπάνιων θρομβοεμβολών σε πρόσωπα που είχαν εμβολιαστεί.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος υπογράμμισε πως ότι η εταιρεία είχε επιβεβαιώσει την περασμένη Παρασκευή ότι σκόπευε να παραδώσει στην ΕΕ 55 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της, όπως προβλέπει η σύμβασή της, μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι σε επαφές με την εταιρεία» ώστε να λάβει διευκρινίσεις για την απόφασή της, πρόσθεσε στη συνέχεια χωρίς να θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA